Søk:
Søk
# Avis           # Ukepresse           # TV/radio           # Nett/mobil           # Trykk/distribusjon

Årets Mediepriser 2009 NETT/TV/MOBIL - Ta vare på de gode sidene

Nå er det på tide å finne frem til de beste sidene og innslagene laget i 2009. Mediebedriftenes Landsforening inviterer for 29. gang alle norske aviser, magasiner, ukeblader, nettaviser, web-TV og lokal-TV stasjoner til å delta i kampen om å bli best i Norge. Siste frist for innsendelse: 25. januar 2010. Les alt om konkurransen og last ned deltakerskjema her.

I år deles det ut gull i hver kategori. I tillegg deles det ut hederlig omtale til sider og innslag som er gode, men som ikke når helt opp.

Alle prisvinnere blir invitert til å delta på den store prisfesten i Bergen 5. mai 2010. Nominerte i hver kategori offentliggjøres rett før påske 2010.

Grunnbeløpet for å delta i konkurransen er 450 kr, og for hvert bidrag som sendes inn koster det 400 kr. I år kan man sende inn seks bidrag i hver kategori. Siste frist for innsendelse: 25. januar 2010.

Klasse:

Årets Nett/TV/Mobil priser

Bidragene sendes inn på e-post trine@mediebedriftene.no Dersom bidragene ikke lenger er tilgjengelig på nettstedet, må materialet leveres på CD eller DVD. Begrunnelse og forklarende tekster m.m. skal også leveres elektronisk. Send en e-post for hele påmeldingen, ikke én per kategori. Last ned deltakerblankett for nett/TV/mobil klassen her.

Kategorier: 

Årets lokale nettsted
Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets nasjonale nettsted
Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets nisjenettsted
Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets innovasjon
Her sendes det inn nye og innovative løsninger, både teknisk og innholdsmessig, som er lansert i året som er gått. I tillegg kan det sendes inn spesialsatsninger der nettets muligheter tas i bruk på nye og spennende måter. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets mobile nettsted
I denne kategorien kan mobile nettsteder og applikasjoner for mobil meldes på.

Årets nyhetssak på web-TV/lokal-TV
Dette skal være presentasjon av en nyhet, der anslag, evnen til å fortelle en god historie og formidlingen til seerne vektlegges. Evnen til å forenkle, overraske og å fange øyeblikket er andre momenter som kan fremheve et innslag. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets reportasje på web-TV/lokal-TV
Mange gode saker kan ikke karakteriseres som nyheter. Disse har en mykere profil, er gjerne underholdende, og kan ha overraskende poenger. Her vektlegges bl.a. fortellerteknikk, bildevalg, komposisjon og originalitet. Evnen til å forenkle, overraske og å fange øyeblikket er andre momenter som kan fremheve et innslag.

Denne klassen er ikke sjangerbetinget, her åpnes det for gode reportasjer av alle slag. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets programserie på web-TV/lokal-TV
Dette er klassen for alt som ikke inngår i de andre klassene. Eksempel er dokumentarer, underholdning, forbrukerprogram osv. Juryen legger vekt på innovative elementer, som f.eks. samspill mellom ulike distribusjonskanaler, og bruk av mediet på nye måter. Send inn maksimalt seks bidrag.

Programmer finansiert via Fagutvalget blir vurdert der og skal derfor ikke meldes på i denne klassen. 

Årets nettsted
Vinneren i denne klassen skal være et nettsted som har utmerket seg spesielt. Nettstedet kan med fordel nominere seg selv, men i tillegg kan juryen fritt nominere deltagere i denne kategorien. Gratis deltagelse.

 

Bidrag i klassen nett/TV/mobil sendes til

trine@mediebedriftene.no 

 

Har du spørsmål om konkurransen kontakt konkurranseansvarlig

Trine Ohrberg-Rolfsrud

Mail: trine@mediebedriftene.no

Tlf: 92 06 21 96

 

Aktivitetskalender


Tidligere nyhetsbrev: Uke 23 | Uke 5 | Uke 4 | Uke 3 | Uke 2 | Uke 51 | Eldre »
Medienettverket Aviskatalogen Unge lesere Papirkjøp AS Mediebedriftenes klareringstjeneste NADA Avis i skolen

Kongens gate 14, 0153 Oslo | Telefon: 22 86 12 00/46 86 03 77 | Telefax: 22 86 12 02 og 22 42 26 11 | post@mediebedriftene.no