Søk:
Søk
# Avis           # Ukepresse           # TV/radio           # Nett/mobil           # Trykk/distribusjon

Årets Mediepriser 2009 AVIS - Ta vare på de gode sidene

Nå er det på tide å finne frem til de beste sidene og innslagene laget i 2009. Mediebedriftenes Landsforening inviterer for 29. gang alle norske aviser, magasiner, ukeblader, nettaviser, web-TV og lokal-TV stasjoner til å delta i kampen om å bli best i Norge. Siste frist for innsendelse: 25. januar 2010. Les alt om konkurransen og last ned deltakerskjema her.

I år deles det ut gull i hver kategori. I tillegg deles det ut hederlig omtale til sider og innslag som er gode, men som ikke når helt opp.

Alle prisvinnere blir invitert til å delta på den store prisfesten i Bergen 5. mai 2010. Nominerte i hver kategori offentliggjøres rett før påske 2010.

Grunnbeløpet for å delta i konkurransen er 450 kr, og for hvert bidrag som sendes inn koster det 400 kr. I år kan man sende inn seks bidrag i hver kategori. Siste frist for innsendelse: 25. januar 2010.

Klasse:

Årets avispriser

I år har konkurransen gjennomgått noen endringer. Alle aviser konkurrerer nå mot hverandre. Noen kategorier er slått sammen, og andre kategorier er nye. 

Bidragene sendes inn på avispapir. Husk å merke bidragene godt. Legg også ved en DVD med pdf av alle sidene dere sender inn. Last ned deltakerblankett for avisklassen her. 

Kategorier:

Årets førsteside
Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets nyhetsside
Her kan det sendes inn nyhetssider, oppslag eller nyhetsfeature, samt sportssider som er å betrakte som nyheter. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets forbrukerside
Personalia, TV, sportstabeller, vinguider, kommentarer, grafikk, illustrasjoner eller film- og teaterguider etc. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets feature-/kulturside
Her sendes det inn featuresidersider og oppslag. Kategorien omfatter også sportssider og kultursider som er å betrakte som feature. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets avismagasin
Send inn helgemagasin eller spesialmagasin, maksimalt seks bidrag.

Årets nyskapning
Aviser som er redesignet i 2009, eller aviser som har laget nye avisprodukter. Send inn maks seks bidrag.

Årets Avis
En helhetlig vurdering av innhold, utvikling og presentasjon. Deltakende aviser må sende med en begrunnelse for hvorfor de bør bli kåret til årets avis. I tillegg står juryen fritt til selv å nominere i denne kategorien. For å være aktuell som kandidat til å bli årets avis, må avisen være blant de nominerte i designkonkurransen. Gratis deltakelse.

 

Bidrag i klassen avis sendes inn til

Mediebedriftenes Landsforening,

Att: Trine Ohrberg-Rolfsrud,

Kongens gate 14,

0153 Oslo

 

Har du spørsmål om konkurransen kontakt

konkurranseansvarlig

Trine Ohrberg-Rolfsrud

Mail: trine@mediebedriftene.no

Tlf: 92 06 21 96

 

 

Aktivitetskalender


Tidligere nyhetsbrev: Uke 23 | Uke 5 | Uke 4 | Uke 3 | Uke 2 | Uke 51 | Eldre »
Medienettverket Aviskatalogen Unge lesere Papirkjøp AS Mediebedriftenes klareringstjeneste NADA Avis i skolen

Kongens gate 14, 0153 Oslo | Telefon: 22 86 12 00/46 86 03 77 | Telefax: 22 86 12 02 og 22 42 26 11 | post@mediebedriftene.no