Søk:
Søk
# Avis           # Ukepresse           # TV/radio           # Nett/mobil           # Trykk/distribusjon

Årets Mediepriser 2009 MAGASIN/UKEBLAD - Ta vare på de gode sidene

Nå er det på tide å finne frem til de beste sidene og innslagene laget i 2009. Mediebedriftenes Landsforening inviterer for 29. gang alle norske aviser, magasiner, ukeblader, nettaviser, web-TV og lokal-TV stasjoner til å delta i kampen om å bli best i Norge. Siste frist for innsendelse: 25. januar 2010. Les alt om konkurransen og last ned deltakerskjema her.

I år deles det ut gull i hver kategori. I tillegg deles det ut hederlig omtale til sider og innslag som er gode, men som ikke når helt opp.

Alle prisvinnere blir invitert til å delta på den store prisfesten i Bergen 5. mai 2010. Nominerte i hver kategori offentliggjøres rett før påske 2010.

Grunnbeløpet for å delta i konkurransen er 450 kr, og for hvert bidrag som sendes inn koster det 400 kr. I år kan man sende inn seks bidrag i hver kategori. Siste frist for innsendelse: 25. januar 2010.

Klasse:

Årets magasin/ukeblad priser

I år ønsker vi velkommen magasin og ukeblader til konkurransen. Magasiner og ukeblader konkurrerer nå mot hverandre i seks ulike kategorier.  

Bidragene sendes inn på papir. Husk å merke bidragene godt. Legg også ved en DVD med pdf av alle sidene dere sender inn. Last ned deltakerblankett for magasin/ukeblad klassen her. 

 Kategorier:

Årets førsteside
Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets forbrukerside
Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets feature-/kulturside
Featuresidersider og oppslag, samt kultursider, portrett og intervju som er å betrakte som feature. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets magasinfoto
Denne kategorien inkluderer alt av flotte reportasjefoto. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets nyskapning
Nye magasiner/ukeblader eller nyutviklede magasin/ukebladprodukter. Send inn maksimalt seks bidrag.

Årets magasin/ukeblad
En helhetlig vurdering av innhold, utvikling og presentasjon. Deltakende magasiner/ukeblader må legge ved en begrunnelse for hvorfor de bør bli kåret til årets magasin/ukeblad. I tillegg står juryen fritt til selv å nominere i denne kategorien. For å være aktuell som kandidat til å bli årets magasin/ukeblad, må man være blant de nominerte i en av de andre kategoriene i konkurransen. Gratis deltakelse.

Klasse:

 

Bidrag i klassen ukeblad/magasin sendes inn til

Mediebedriftenes Landsforening,

Att: Trine Ohrberg-Rolfsrud,

Kongens gate 14,

0153 Oslo

 

Har du spørsmål om konkurransen kontakt konkurranseansvarlig

Trine Ohrberg-Rolfsrud

Mail: trine@mediebedriftene.no

Tlf: 92 06 21 96

 

Aktivitetskalender


Tidligere nyhetsbrev: Uke 23 | Uke 5 | Uke 4 | Uke 3 | Uke 2 | Uke 51 | Eldre »
Medienettverket Aviskatalogen Unge lesere Papirkjøp AS Mediebedriftenes klareringstjeneste NADA Avis i skolen

Kongens gate 14, 0153 Oslo | Telefon: 22 86 12 00/46 86 03 77 | Telefax: 22 86 12 02 og 22 42 26 11 | post@mediebedriftene.no