Søk:
Søk
# Avis           # Ukepresse           # TV/radio           # Nett/mobil           # Trykk/distribusjon
« Tilbake
Du er her »

Ny møteplass for MBL-ledere

MBL har opprettet et arbeidsgiverforum for å ha en møteplass der sentrale HR-ledere i medlemsbedriftene kan diskutere mer prinsipielle og overordnede arbeidsgiverspørsmål. – Dette er noe som har manglet hos oss i MBL. Alle de andre landsforeningene i NHO har egne arbeidsgiverfora, forteller Iselin Bauer Seeberg (bildet), fungerende fagsjef for tariff og arbeidsgiverpolitikk. Nå ser hun frem til det første møtet i forumet, som skal holdes i løpet av våren.

Det er en gruppe på 12, som utgjør forumets medlemmer. Det er ment å være en uformell møteplass, der medlemmene selv i stor grad styrer agendaen. To til tre møter i året, med et par timers program, er slik det i første omgang er tenkt.

– Det vil i stor grad være slik at veien blir til mens vi går, og at innhold og form kan endres og tilpasses i tråd med det forumet selv ønsker, sier fungerende fagsjef. Hun har store forhåpninger til forumet. – Dette er et forum som skal være til nytte både for dem og for oss, understreker hun.

For MBL er det viktig å få en kompetent referansegruppe, der organisasjonen kan få konkrete innspill eksempelvis til høringsuttalelser og satsingsområder. Det er dessuten en fin anledning til å orientere om nye lovregler og aktuelle dommer.

For medlemmene kan dette bli et viktig og uformelt nettverk, der de får luftet spørsmål de er opptatt av, og ikke minst utveksle erfaringer.

For MBL er det viktig å utvikle møteplasser for medlemsbedriftene.

– Vi er her jo for medlemmene, og fra vår side er det svært viktig å få innspill på hvordan de vil og ønsker å bruke oss som arbeidsgiverorganisasjon, sier Iselin Bauer Seeberg.

 Disse skal sitte i MBLs arbeidsgiverforum:

- Sjefredaktør/daglig leder Mari Velsand, Nationen
- Personaldirektør Hanne Haugsgjerd, Dagbladet
- Administrasjonssjef Merete Crowo, Verdens Gang
- Adm.dir. Ingar T. Merli, Romerike MediaDistribusjon
- Redaktør/daglig leder Jan Fossen, Varingen
- Personalsjef Rune Vaage, Bergens Tidende
- HR sjef Line Eriksen, Edda Ressurs AS
- Direktør HR og personal Per Suseg, Edda Media
- HR sjef Svein Opsahl, Edda Media
- Org. sjef Gunnar Norum, Adresseavisen
- HR direktør Joril Brunvoll, Aller Media AS

- Direktør Astrid Arntzen, A-pressen AS

 

 

Aktivitetskalender


Tidligere nyhetsbrev: Uke 23 | Uke 5 | Uke 4 | Uke 3 | Uke 2 | Uke 51 | Eldre »
Medienettverket Aviskatalogen Unge lesere Papirkjøp AS Mediebedriftenes klareringstjeneste NADA Avis i skolen

Kongens gate 14, 0153 Oslo | Telefon: 22 86 12 00/46 86 03 77 | Telefax: 22 86 12 02 og 22 42 26 11 | post@mediebedriftene.no